Post by lecwildrolazli on Mar 4, 2022 16:05:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk naudas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
Nav ātrākais
Jauka spēle
Tā ir ļoti jauka spēle, man tā patika, un mums ir jādod tās cīpslas, kuras viņi prasa no mums, un es nevaru vienā reizē to darīt, bet atstāt šīs lietas, bet spēle ir ļoti laba un forša.
Zfjmm 🌷💐🥄
Es piešķiru šai spēlei 2 zvaigznes, jo šī spēle nevēlas to nosūtīt un, nosūtot to, tā netiks atskaņota
pārāk daudz reklāmu. un reklāmas netiek atskaņotas, un kļūdas ir patiesas
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Jumboq wlac
Cooking Marina - cooking games ผจญภัย pcd
Es ļoti mīlu šo spēli, gandrīz nekad nav reklāmu, tai ir pārsteidzoša kvalitāte, bez traucējumiem man patīk šī spēle, es spēlēju visu laiku. 1 no 10 ieteiktu
To ir ļoti viegli saprast. sākuma līmenis ir viegls, bet, kad es eju uz priekšu, tas ir diezgan grūti un interesanti, kā arī tas ir nedaudz jautri ☺️
Cooking Marina - cooking games Nuotykių jwlu
Reklāmas skatīšanās, lai noņemtu reklāmas uz vienu dienu, nedarbojas. Es joprojām saņemu uznirstošās reklāmas pēc katra līmeņa. Kaitinošs.
Spēle ir laba, bet vairumā gadījumu, ja vēlaties pieskarties pogai Turpināt, tā nepieskarsies, un tā ir ļoti kaitinoša. Lūdzu, izlabojiet to.
Cooking Marina - cooking games Nuotykių uhwn
Super labi
Pārsteidzoša spēle, kas piemērota laika ritēšanai un uztur smadzenes darboties
Ļoti jauki un klusi
Ļoti slikta spēle 😨😨😨😨😱😱
Paskaties, kad dodaties uz 2. veikalu es nevaru jaunināt vai kaut kas nav pietiekami daudz monētu vai kas cits. Hmbg pagatavošana prasa tik ilgu laiku, un jūs sakāt, iegādājieties to un noņemiet sludinājumus. Joprojām ir reklāmas par divām no nopirktajām spēlēm. Es runāju ar cilvēkiem, un nekas nav teikts. Man patika šī spēle, bet otrajā viss, tāpēc tiekamies vēlāk, trešo reizi to nelejupielādēšu.
Ļoti aizraujoša spēle Man patīk to spēlēt dīkstāves laikā, un patiešām izbaudu grafiku, ko ieteiktu ikvienam, kam patīk gatavot
Es ienīstu šo lietotni, jo tā ir ļoti smaga, un, ja sirds jau ir salūzusi vai tukša, viņa nevar spēlēt
Kad es sasniedzu 7. līmeni, spēle iestrēga, lai arī cik reizes es nospiedu turpināšanas pogu, tā nedarbojas un vienmēr, kad izeju no spēles un atgriežos, es zaudēju sirdi..... Tik nomākta 😡😡
Lieliska spēle! Ejot, tas kļūst intensīvāks. Es dotu 5 zvaigznes, ja ne par reklāmām, un ir jāiegādājas spēle, jo spēle kļūst grūtāka.
Es ienīstu šo spēli tikko instalēju to šodien un es atinstalēju, kā cilvēki var padarīt spēli tik stulbu, ka pat jums nav iespējas nokļūt citā līmenī, tā vienkārši izslēdzas bez jūsu atļaujas, šī spēle ir sūdīga un ir pilnīga mb izniekošana😠😠😤 😤😡😡😡😡😡😡
Man patīk šī spēle, bet man ir problēmas ar to, cik lēni ir klienti un laiks ir ātrs😥
Šī spēle ir jauka
Šī ir lieliska spēle, kas var iemācīt jums gatavot, man ļoti patīk šī spēle, un tajā ir daudz restorānu, es novērtēju to ar 100 000/10
Lai turpinātu, ātri ir nepieciešams stimuls un nauda. Notiek atinstalēšana
Man ir apnicis gaidīt jauno restorānu atjauninājumu, tā arī nenāca. Laikam pabeidzu visu spēli. Patika, ka brīžiem bija izaicinājums, kļuva ļoti atkarīgi.
Esmu pabeidzis savu ramen restorānu un vēlos turpināt, bet tas nevar. Varbūt man ir vajadzīga šī jaunā versija😢, ceru, ka to varēs realizēt pēc iespējas ātrāk😍
Spēle ir slikta kopš tās instalēšanas, man ir jāspēlē tikai viens posms, nekas netiek atvērts.
Lieliska spēle, ārkārtīgi aizraujoša. man tas patīk. Lūdzu, atveriet citus japāņu virtuves restorānus. Es gaidīju jau ilgu laiku. Kas notiek tik ilgi
Tāpēc es piešķiru tai divas zvaigznes. Tas netiek uz priekšu no pirmā līmeņa pēc tam, kad esat pabeidzis pirmo līmeni, tas tiek atsvaidzināts atkal un atkal, taču ir labas izmaiņas, ka varu to instalēt vēlreiz 👍👍😎
Jūs nevarat atvērt trešo japāņu virtuves restorānu, noteikti ir problēma ar jūsu spēli, jo es neesmu vienīgais, kam ir šī problēma. Lūdzu, izlabojiet to.
Šī ir ļoti smieklīga un pārsteidzoša spēle, viss restorāns ir ļoti skaists, un galdu un krēslu dizains ir ļoti lielisks, tāpēc sagatavojiet nākamo daļu, es ceru 👌👌👍👍visu labāko 👍👍👌👌🌹🌹
man tas patīk
Man patīk gatavot, tāpēc piešķiru 3 zvaigznes
Šī spēle ir ļoti jauka un viegla izklaide
Cooking Marina - cooking games Adventure fdbq
Cooking Marina - cooking games Abenteuer hkt