Post by lecwildrolazli on Mar 4, 2022 15:37:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - World\u0027s Biggest 2022 version ▞▞▞
Aš sumokėjau už žetonus, bet jie nebus rodomi žaidime. Mano „Google“ paskyra rodo, kad operacija buvo sėkminga. Nerekomenduočiau žaidimo, kuriame vagiami pinigai.
Žaidimas prasideda, tada ekranas pasidaro baltas
Neleis man gauti žetonų, kuriuos nusipirkau. Labai nusiminęs sugadina žaidimą
Mylėk
Mylėk šį žaidimą, sukeliantį didelę priklausomybę, bet nekenčiu, kaip vienu metu gali sukaupti tik vieną gal du žetonus, kol teks pirkti žetonus už tikrus pinigus.
Niekada net neteko pabandyti. Google Nexus 7.
Ar kas nors gali pasakyti, kam jūs naudojate monetas, ar turiu krovinių
Mokama už žetonus. Niekada nepasirodė.Taigi būkite atsargūs, jei planuojate ką nors nusipirkti
Nusipirkau greitus žaidimus, tada staiga jis pradėjo užšalti ir mane paleisti. Negaliu net žaisti įprasto žaidimo, kol jis to nepadarys dabar. Panašu, kad paėmėte mano pinigus ir sustabdėte mane žaisti!
Man patinka žaidimas, bet nėra galimybės tęsti, nes FACEBOOK monetos niekada neapdovanojamos. Kelis kartus bandžiau jį atsisiųsti iš naujo.
Trojan War PvP: Munculnya legenda Sparta Strategi rnj
Varginantys nuolatiniai trukdžiai
beveik užbaigė galvosūkį, bet paskutinis nebuvo įkeltas
Man patinka baigti žaidimus/galvosūkius, bet šis žaidimas leis jums užbaigti 360 iš 361 žaidimo. siaubingai nusivylęs neatsisiųskite
Tai puikus žaidimas, bet aš nesuprantu, kodėl taip sunku gauti žetonus. Kodėl laikmatis neveikia, jei jau turiu žetoną?? Dėl to taip sunku atrakinti žaidimus, kuriems reikia daugiau nei 1 prieigos rakto. Jei tai bus ištaisyta, įvertinsiu 5 žvaigždutėmis.
Žaisti viskas gerai
Išbandžiau šį ir jų paveikslų kryžminį galvosūkį. Žetonų generavimas yra toks juokingai lėtas, ir jūs netgi negalite sugeneruoti pakankamai žetonų, kad galėtumėte žaisti kai kuriuos lygius. Visiškas pinigų pagrobimo pokštas. Man gaila siurbtukų, kurie jiems duoda pinigų.
Tik pradėjau žaisti iki šiol taip gerai
Iš pradžių maniau, kad tai geras žaidimas, bet norint žaisti, reikia žetonų
Šis žaidimas anksčiau buvo mano mėgstamiausias ir aš buvau labai nuo jo priklausomas, bet dabar negaliu jo net žaisti, nes po kelių sekundžių jis užšąla ir neleidžia man nieko daryti...
Kodėl, po velnių, žodžių paieškos žaidimui reikia prieigos prie visų failų, nuotraukų ir visko, kas yra mano įrenginyje? Ar galime sakyti, APGAUTĖ! Ir prašau net nesivargink į tai atsakyti, nes man nerūpi tavo kvailos priežastys.
Instrukcijos yra siaubingos, o galvosūkis vis duoda tą patį nurodymą. Nesu kvailas, todėl nebesakinėk man, kaip tai daryti.
Idėja gera, bet kam dvi valiutos, kam galima panaudoti monetas, atrodo kvaila, o žetonų, pfft, per mažai atlygiui, gaila, didelis potencialas, bet prastai atliktas atlyginimas laimėti.
Word Search - World's Biggest פאזל oqj
Net visiškai nieko nekrauna. Atidaromas ir rodomas pavadinimo ekranas, bet galėčiau palaukti pusvalandį ir jis neįsikraus nė vieno dalyko, net kai jį pašalinau ir iš naujo įdiegiu 5 kartus.
Nemanau, kad tai blogas žaidimas. Tačiau aš šiek tiek nesupratau, kodėl reikia skambinti.
Neįmanoma paryškinti net su rašikliu
Turėjau tai savo s5 ir veikė puikiai. Nuolat stringa mano s6. Klaidas reikia taisyti.
World's Biggest Wordsearch Puzles cdl
Galite pasiimti laikmačio daiktus į užpakalį
Tai neveiks
Ne gerai
Gerai
Daug juoko
Man patinka žaidimas, bet jis labai užšąla ir aš prarandu visą pažangą. Galvoju apie jo pašalinimą, nes darosi tikrai nemalonu žaisti tą patį
Negaunu savo žetonų, kai dalinuosi „Facebook“ ir „Twitter“. Turiu tik 9 žetonus ir pasidalinau daugiau nei tris kartus. Aš net stebėjau bendrą žetonų skaičių, kai dalinuosi, ir jis nesikeičia. Jei žalias apskritimas nėra žetonai, tada jie nėra išvardyti viršuje.
Įsigijau vieną iš pakuočių, kad gaučiau daugiau žetonų... pinigai iš mano sąskaitos išėjo, bet aš dar nemačiau žetonų, taip pat kai spustelite, kad pasidalintumėte savo fb, kad gautumėte papildomų žetonų, jie patogiai niekada nerodomi. ... kurį, beje, turite turėti žetonus, kad galėtumėte žaisti naują kvadratą
Kokia monetų prasmė? Negaliu jų naudoti žaisti. Tai kodėl aš juos gaunu? Netyčia išėjau iš žaidimo, kuriame buvau, ir neberadau jo. Tada negalėjau pradėti kito, nes neturėjau pakankamai žetonų. Šlubas. Turi potencialo, bet man nepatinka, kaip tai veikia. Atsiprašau. Atsisiųsiu kitą. Kodėl nesumokėjus fiksuoto mokesčio už žaidimą?
Neblogai.. Tačiau per dieną išnaudojau visus savo žetonus. Reikia rasti lengvesnį būdą juos įsigyti arba padaryti galvosūkius nemokamai atrakinti.
Raidės susilieja su fonu. Negaliu matyti.
Man patinka šis žaidimas, aš jį žaidžiu kelis mėnesius, bet praėjusią savaitę jis nutrūko žaidimui įpusėjus. Prašome padėti. Dėkoju
Šie žaidimai yra šūdas, nes neleis man jų atsisiųsti, kai turiu, neturiu pakankamai vietos
Mokėjimas sėkmingas, nėra žetonų. Sutvarkyk. Kiek pinigų iš to uždirbate.
Kai perkate žetonus, jie paima jūsų pinigus ir nesiunčia jums žetonų. Šokiruojantis
Kaip ir daugelis kitų, kuriuos įsigijau žetonus, pinigai išėjo iš mano sąskaitos, bet žetonų negavau. Nuvilia, nes tai puikus žaidimas, bet apgaulė
World's Biggest Wordsearch Puzles cdl
Mėgstate patį žaidimą, bet nepirkite jokių žetonų paketų, jie tiesiog paima jūsų pinigus ir tada jūs niekada negausite žetonų. Taip pat reikia amžinai, kad kasdien gautume daugiau tomų, kad būtų galima žaisti labai dažnai!!!!!
Kiekvieną kartą palietus programą, ji sako, kad WBWS neveikia! Prašau padėti man!
Word Search - World's Biggest פאזל oqj
Šį žodžių paieškos žaidimą reikia atnaujinti, jis neveikia tinkamai, pataisykite
Pastaruoju metu kelis kartus atsisiunčiau, nes vis kyla problemų. Šį kartą tai nėra naudinga reikiamo skaičiaus monetų. Sakys, kad užbaigęs galvosūkį gausiu 100 atlygį (pavyzdžiui), bet jis bus nuo 6442 iki 6456. Išeisiu iš žaidimo, kad grįžčiau kiek vėliau, nes trūksta monetų. Taip pat reikėtų įteikti daugiau žetonų. 1 vienu metu, kai daug galvosūkių kainuoja 2 . Kodėl gi ne nuolat veikia laikrodis. Sakyk, nežaidi pusantros valandos? Gaukite tris žetonus. Ir tt Pataisyk, prašau
taip nuobodu, kad visi mano draugai neatsisiunčia šio žaidimo, šis žaidimas yra blogas
Išėjus iš žaidimo, grįžti atgal neleido man žaisti, grąžino mane į ekrano foną. IŠDIEGIMAS.
Atsibodo groja muzika ir per daug trukdžių.