Post by lecwildrolazli on Mar 4, 2022 15:34:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
Тази игра е толкова готина. Поздравления за работата в тази игра
Хора, знаете ли как работи загубата? Този, който се унищожава или има по-малко здраве, когато времето нагоре губи. Как, по дяволите, все още губите, когато имате повече здраве от другия? Играли ли сте някога бойна игра? Печелите, ако победите врага или здравето на врага е по-ниско от вашето кога изтече времето?
Има твърде много копия от това и следователно човек има оскъдна специалност, за да пристъпи напред.
17.08.2018- Кошче !! Днес е 08.09.2020- играта все още е боклук! 😑
Дори не съм играл играта още и пробвам да вляза и ме изхвърля веднага щом щракна върху акаунта си
И аз ще имам тази игра преди 1 година, страхотен бийт и лесен контролер, но има малки проблеми. Проблемът е тази онлайн игра, но е забавна
Това е страхотна игра, но трябва да знам как да спечеля, тъй като алгоритъмът е глупав, убивам противника и здравето ми е на половината сила, но може да има един-единствен остатък пирон от противника и да бъда победен !!!!! Поправете това МОЛЯ
Най-добрата игра за изграждане на танкове
Тази игра е наред. Това е игра, когато изградите свой собствен танк и се биете срещу други играчи.
Super Tank Rumble عمومی nur
Причината, поради която й давам 3 звезди, е поради факта, че използва данни или wifi, за да работи, което наистина е гадно, но това е много готина игра и много креативна игра
Ксаресвами
Наистина съм щастлив, че видях тази игра! (Просто бих искал да имам целия си напредък) вместо имейли бихте ли могли да направите парола нещо за възстановяване на данни? Иначе много обичам тази игра! О, и съжалявам за прегледа на танковия блиц. Мислех, че е така да гърмя, така че бях объркан защо играта се срива. Не се притеснявайте, изтрих рецензията
Това е много забавно, но можете ли да го направите по-бърз начин за повишаване на нивата, ние получаваме само 10 do и скоро ще започнем да се нуждаем от 5000 do, това ще отнеме вечно, така че моля, направете повече начини да получите xp. Начинът, по който бихме могли да направим, е някаква кралска битка, бихме могли да имаме хора в реално време да се сблъскват един срещу друг, докато единият не напусне, това може да бъде 500 xp или нещо подобно. И също така, моля, добавете режим на пясъчна кутия, където получаваме неограничено всичко, но можем само да изпращаме текстови съобщения. Това е основно молба, но моля, направете го. Проблемът с xp е реален!!!!!!!!
Наистина харесвам графиката и общата идея за това, но не открих никакви проблеми и наистина ми хареса.😃
добра игра като цяло, въпреки че има овации при всички сривове
Добра игра, но едно нещо, с което аз и другите хора сме съгласни, е да се направи ограничение на оръдията и двойните оръдия, както и картечниците, защото на публично място, тъй като мачовете дори не мога да им нанеса щети или да получа точки, ИИ използва това за такива предимство, защото също губя точките си за игра с AI, за мен това е лошо преживяване
По принцип легенда, наистина ми хареса това, докато не се разби точно когато получих първата си тайна кутия чак на ниво 14. Загубих кутията завинаги. Тази игра има много проблеми със спорадични сривове и чести проблеми са често срещани. Особено в хангарите, когато функциите им се сляха с базата. Концепцията е страхотна, но геймплеят е силно разрушен от тези проблеми и чести сривове. Други проблеми включват необходимостта да се биете с танкове на по-високи нива от вас, което е доста несправедливо.
супер игра!
Мразя тази игра, бях толкова близо до ниво 30, толкова близо, че ми трябва само един XP, докато не трябваше да сменя устройствата и щях да стигна до ниво 30, докато глупавото нещо не ме нулира и не мога да стигна до ниво 30, обичам играта, но сега не мога да стигна до новите неща
Играта е наред, освен факта, че играта е нагласена, например, вие винаги ще загубите, ако не унищожите напълно опонента си, дори ако имате пълно здраве в края, и при pvp това е несправедливо, но освен това играта е наред.
Super Tank Rumble معمولی ylb
не се изтегли, отне повече време от pubj и моят нетен пакет е на Jio с пълна скорост и също спира и след плащане, добавките не спряха. Много съм раздразнен от тази игра. Съдържа вирус, така че никога не инсталирайте тази игра...
не става 😛😛😛
Системата за създаване на мачове се нуждае от работа, тъй като можете да бъдете поставени срещу някои свръхмощни хора или срещу нови играчи, които разбивате настрана.
става
В стария мултиплейър, ако спечелите, ще отворите щайга моментално, сега трябва да чакам 2 ЧАСА САМО ЗА ДА ГИ отворя, КОГАТО ВСИЧКО, КОЕТО ПОЛУЧАВАМ, Е ОКОЛО 100 ЗЛАТА И НЯКОИ СЛУЧАЙНИ ЧАСТИ!? ИЛИ бихте могли да използвате скъпоценни камъни или да гледате реклама, за да ги отворите по-бързо? Отнехте уникална функция, която даде на тази игра оценка 4,3/4,5 звезди, а сега тя спадна до 3,9 по време на моя преглед! Предполагам, че не сте направили достатъчно $ от самото начало с микротранзакциите и в крайна сметка съсипахте класика за мен! Същият проклет отговор! Сигнализирам за това!
забавно, ако не за контрола на сградата
Super Tank Rumble Опуштене pen
Не ми харесва фактът, че трябва да изчакате 2 или повече часа, за да отворите кутия. Разработчиците направиха играта много по-лоша.
Save The Girl Įprastos temos tpg
За нищо не става
Това е добра и креативна игра, тя отговаря на въображението на създателите на танкове и други креативности, които могат да бъдат засадени от индивид.
Това е много пристрастяваща игра, играя я от години и все още не мога да я спра, когато си взех собствен телефон, реших да я играя, но когато дойдох в хангара, автоматичното сглобяване не е там, исках да чакам какво ? Моля, върнете го и ще направя това 5 звезди
Обичам тази игра. Можете да построите танкове или да ги купите от пазара с игрови монети. Вие също така се повишавате и получавате нови предмети, за да направите резервоара си по-силен. Но вашите доставки са ограничени, но можете да увеличите броя на точките си, като се изравните. Завършвате битки за повишаване на нивото.
Всеки път, когато отивам на тест и се връщам за редактиране, екранът става отиване в хангар завинаги същото като отивам в базата, моля, поправете този бъг
новата актуализация позволява само 4 бойни награди на всеки 4 часа. много предпочитат старата система. изграждане на реклами в базата не дава награди, деинсталиране.
тази игра сватовството е прецакано спечелете твърде много (на всяко ниво) битка срещу опоненти, които са много над вашето ниво и таймерът трябва да се промени, като накара противника с най-ниско здраве да бъде унищожен, а не действителният играч и забравих да кажа опонентите всъщност е ИИ човекът, който намира съвпадение, е истински играч, противникът вдясно е доказателство за ИИ: можете да използвате ракетни двигатели, докато противникът не може И СЕГА ДАЖЕ НЕ МОГА ДА ВЛЕЗЯ КАЖЕ ГРЕШКА ЗА ВХОД
Петата кампания е толкова тежка, че не мога да я подмина. Ботът ме поставя до стена 😣😱🤕😡😿👎🖓
Можете да направите свой собствен резервоар и това е епично. Обичам тази игра, защото можете да правите безкрайни неща с нещата, които са ви дадени, освен ако не сте започнали, но освен това е страхотна 🎮
V.well made game srsly
Защо хакерската мрежа пада, казва мрежова грешка, дори ако имам най-добра интернет връзка. Чрез страхотната игра се забавлявайте и развивайте умения.
Много е яко
Ся я дърпам и ше виждам?
Gemuruh Tank Super Santai bsot